100 % USPEŠNOST | GARANCIJA VRACILA DENARJA | HITRA DOSTAVA

Zakaj krti obiskujejo vaš vrt?

Ure in ure ste ljubeče negovali svoj vrt, sadili rože, zelenjavo in grmičevje, a pred kratkim ste opazili, da se na vaši trati skrivnostno pojavljajo gomile umazanije. Krivec za temi gomilami bi lahko bil krt. Toda zakaj so ta podzemna bitja izbrana posebej za vaš vrt? V tem članku bomo raziskali, zakaj lahko vaš zunanji prostor privlači krte.

Krte kot oportunistična bitja, ki se hranijo predvsem z deževniki, žuželkami in ličinkami v zemlji, privabljajo vrtovi z obilico hrane. Torej, če je vaš vrt bogat s hranili in privablja najrazličnejše žuželke, je lahko neustavljivo vabilo za te živali, da se nastanijo.

Krti raje kopljejo zapletene rove v mehki, vlažni zemlji, ker jim to omogoča učinkovitejše gibanje pri iskanju hrane. Torej, če ima vaš vrt dobro odcedna, rahla tla, je lahko idealen habitat za krte, ki bi jim olajšal namestitev.

Na območjih, kjer so naravni plenilci krtov, kot so lisice, podlasice ali ptice ujede, redki, lahko te živali uspevajo brez strahu. Če vaš vrt zagotavlja razmeroma varno okolje za ta mala bitja, bodo morda bolj nagnjeni k vlaganju vanj.

Krti kopljejo zapletene predore, da se zaščitijo pred težkimi vremenskimi razmerami, kot so močan dež in ekstremne temperature. Torej, če ima vaš vrt gosto pokritost tal ali območja nemotene prsti, kjer se krti lahko skrijejo, jih bo morda pritegnila ta dodatna zaščita pred zunanjimi elementi.

Nazadnje lahko krte pritegnejo vrtovi z ugodnimi pogoji za razmnoževanje, kot so tla, bogata s hranili, in razmeroma mirno okolje. Če vaš vrt izpolnjuje ta merila, lahko postane privlačno gojišče krtov.

Najboljša obravnava za izkoreninjenje krtov

"Stop Mole tretma" predstavlja najboljšo rešitev za učinkovito odpravo krtov, ki napadejo vaš vrt. Predstavljajte si, da se z zunanjega prostora znebite teh škodljivcev v samo 5 minutah po nanosu izdelka. Ta izjemno privlačna pasta, zasnovana posebej za privabljanje molov, ne da bi povzročila odpor do okusa, skrije strup, tako da ga ta podzemna bitja ne morejo zaznati.

Poleg nedvomne učinkovitosti ima to zdravljenje precejšnjo ekonomsko prednost. S samo 500 vabami se lahko znebite do 500 krtov, zaradi česar je zelo stroškovno učinkovita izbira za zaščito vašega vrta pred uničenjem, ki ga povzročajo te živali.

Varnost in mir sta zagotovljena tudi s tretmajem Stop Mole. Ne samo, da je popolnoma varen za vas, vašo družino in druge stanovalce vašega vrta, temveč s podaljšanim delovanjem zagotavlja trajno zaščito za obdobje 12 mesecev.

Vsestranski, ta tretma ni učinkovit le proti krtom, ampak je primeren tudi za uničevanje svizcev, jazbecev, poljskih miši, voluharjev in drugih rovnih sesalcev, ki bi lahko poškodovali vaš zunanji prostor.

Njegova uporaba je neverjetno preprosta: za največjo učinkovitost ga morate nanesti neposredno na kanale madežev. S "Stop Mole tretmajem" se poslovite od krtov in uživajte v svojem vrtu brez kakršnih koli motenj.

Za zaključek, če se sprašujete, zakaj so krti izbrali vaš vrt za svoj novi dom, je verjetno, da k tej odločitvi prispeva več dejavnikov. Naj bo zaradi obilice hrane, mehke zemlje, pomanjkanja plenilcev, zaščite pred slabim vremenom ali ugodnih pogojev za razmnoževanje, lahko vaš vrt krtom zagotovi vse, kar potrebujejo za uspevanje. Če želite krte odvrniti od naselitve, razmislite o humanih in okolju prijaznih metodah odvračanja, kot je sajenje določenih rastlin za odganjanje ali namestitev podzemnih ovir. Navsezadnje je iskanje ravnovesja med ohranjanjem vašega vrta in spoštovanjem divjih živali bistveno za ustvarjanje harmoničnega okolja za vsa bitja, ki tam živijo.